fredag 10 februari 2012

Så många vi är!

De senaste dagarna har jag surfat runt på bloggar, som på olika sätt handlar om barnlöshet. Barnlängtan - som singel eller i en relation, insemination, ÄD, spermiedonation, IVF, hormonella hjälpmedel, adoption, missfall, längtan och stor stor kärlek..

Det slår mig, och det är både en hemsk och samtidigt skön insikt, vad många vi är!!

I mitt vanliga liv känner jag inte många med dessa problem, tvärt om kryllar det av människor som blivit med barn på första försöket. Men på nätet, kanske i skydd av anonymiteten, finns vi. Oändligt många. Vad som orsakat vår barnlöshet varierar, men längtan och den stora kärleken delar vi!

Tack alla ni som valt att dela er historia med andra! Det är såå skönt att veta att jag inte är ensam i det här.

Jag håller tummarna för att det i samtliga bloggar snart kryllar av positiva besked <3

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen med blandade känslor man läser alla bloggar. Det är skönt att slippa vara ensam i det hela och det är sorgligt hur många som faktiskt behöver gå igenom en sån kamp.
    Att blogga är ett skönt sätt att kunna dumpa av sig massa känslor och hitta stöd hos andra människor.
    Jag håller också tummar och tår för massor av plus det här året :)

    SvaraRadera
  2. Och jag hoppas att du snart blir gravid igen! Vi är inte ensamma om att kämpa för att få våra små barn, tyvärr! Tack och lov betyder det mycket att prata med personer som går igenom samma process som en själv och tänk så många fina människor man har lärt känna! <3 Kram på dig!

    SvaraRadera