torsdag 24 januari 2013

Vem är du?

Jag ser ju att jag har flertalet besökare varje dag, och är väldigt nyfiken på vem just Du är som kikar in här. Vore så skoj om du kunde ta dig en minut eller två och med några ord beskriva varför just du läser här, och hur du har hittat hit. Ber snällt ;-)

Nästa vecka börjar vår föräldrautbildning inför adoption, där efter börjar vår resa på riktigt. Jag har funderat, men inte bestäm mig, om jag ska undersöka hur man skapar lösenordsskyddade inlägg, då jag har en känsla av att det skulle kunna vara skönt att vara lite mer öppen i vissa lägen men ändå ha hyfsad kontroll på vem som läser.

Jag ska fundera lite till, men är du intresserad i så fall så hojta genom att kommentera nedan.

19 kommentarer:

 1. Ja du vet ju att jag är en trogen läsare som följer er resa med spänning :) Kramar!

  SvaraRadera
 2. jag tittar in, kämpar med vikten och har pco, hoppas på bebis till hösten....men man vet ju hur svårt det är:)

  SvaraRadera
 3. Och mig har du ju koll på IOM gemensamma forum och att du följt min väg till både ett och tre barn! Och jag följt din resa fram till ert barn!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Heter Malin och har följt din blogg ett tag. Kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade hit. Har längtat efter barn och har nu, med hjälp av ivf, en son som är två månader. Önskar verkligen att ni också snart får känna den lyckan. Jag vill gärna ha lösenord.

  SvaraRadera
 5. Jag Heter Desiree. 33 år snart. Ska adoptera. Börjar adoptionsutbildningen 2/3 i Skåne. Tror att jag hittade dig via Familjeliv, men är inte säker. Kul att följas åt. Hoppas att du fortsätter att skriva. Alltid kul att läsa.

  SvaraRadera
 6. Hej! Mitt namn är Pernilla och hittade din blogg via Familjeliv. Jag har PCO men lyckades få en son efter 6 års kämpande (diverse undersökningar, tabletter, sprutor m.m.)
  Jag hoppas att jag får fortsätta följa dig/er längs vägen till ett barn. Jag håller tummarna och hoppas att ni snart blir föräldrar!

  SvaraRadera
 7. Blivande adoptivmoster som läser ALLT rörande adoption som jag kan komma över. Längtar efter lillknoppen till syskonbarn som förhoppningsvis kommer snart! Om du väljer att lösenordsskydda vill jag gärna ha lösenordet om det känns ok för dig :)

  SvaraRadera
 8. Jag hittade din blogg via adoptivmammor. Har själv adopterat två barn, och på något sätt återupplever jag de första trevande stegen in i adoptionsvärlden när jag läser din blogg, steg jag aldrig har ångrat. Vill av hela mitt hjärta önska fig lycka till att få äran att bli mamma...på vilket sätt det än blir;)
  / Ulle

  SvaraRadera
 9. Blir din blogg lösenordsskyddad så vill jag fråga snällt om man får fortsätta att läsa?
  /Ulle

  SvaraRadera
 10. Hej!
  jag hittade din blogg efter att ha gjort två misslyckade IVF-försök. Känner igen mig mycket i det du skriver, har svårt att prata om dessa problemen med vänner.
  Håller tummarna för er.

  SvaraRadera
 11. Och även jag tittar in då och då och önskar innerligt att dina drömmar ska få slå in.
  Jag: IVF-mamma och adoptivmamma, barnlängtansförfattare och feberbloggare :-/

  SvaraRadera
 12. Hej.. ni har nog aldrig "talats" vid men jag finns på fl och det är där jag började följda din resa. Går också på Sahlgrenska därför fastar man lite extra på de som är i samma situation och ställe. Hoppas att det löser sig för er, på ett eller ett annat sätt.

  Själv så har vi gjort ivf en gång och det misslyckades. Vi har inte kommit så långt så att vi öppnat dörren för adoption men jag förstår att man tillslut hamnar där. Tiden får utvisa hur det blir för oss också...

  Lycka till men ivf starten snart..

  SvaraRadera
 13. Jag har följt din blogg sen hösten 2011 då vi påbörjade vår ivf.
  Vill hemskt gärna fortsätta följa din blogg om jag får!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Snart 35, barnlängtande fertilitetsutmanad göteborgare som inte kommenterar så ofta som jag skulle vilja - hälften av tiden funkar det ju inte med mobilen (inte bara här, är generellt problem tycker jag!) så det blir lite tunnsått. Men jag läser allt!! Och hoppas få fortsätta om du låser :)

  Kram jagvilljagkan

  Jagvilljagkanjagvagar.wordpress.com

  SvaraRadera
 15. Hej,
  Jag är en tvåbarnsmamma från södra sverige. Har en bästa vän som försökt få barn längre än jag själv :( Är därför helt såld på barnlöshetsbloggar och har lärt mig såå mycket av att få följa bla dig i din kamp att få bli förälder.
  Håller mina tummar det hårdaste jag kan för dig o din man, och jag hoppas innerligt få fortsätta följa din resa!
  Har heller inte lyckats kommentera från min telefon varför jag sällan ger några avtryck på mina följebloggar.
  Stor kram!!

  SvaraRadera
 16. Jag påbörjade min IVF resa i januari 2012, efter flera år med egna försök, utredning, inseminationer, missfall osv. osv.. ja, du vet ju hur det funkar.. Jag tittar ofta in här för att se hur det går för dig och för att få lite pepp själv.
  //Saga

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Jag hittade dig i en tråd på familjeliv.se.
  Försöker bli gravid med min sambo.
  Har inte läst igenom dina inlägg än men känner redan nu att jag kommer vilja läsa mer!
  Är adopterad och det är intressant att läsa om din resa!
  KRAM!

  Lycka till och kika gärna in hos mig, nystartad blogg: www.attlangta.blogg.se

  SvaraRadera
 18. Tack alla fina ni som har tagit er tid att lämna en kommentar! Så himla kul att läsa - jag skriver ju om saker som ligger nära hjärtat och ibland funderar jag lite över vem det är som läser. Några av er som har kommenterat "känner" jag sedan tidigare, kul att ni skrev ändå! Men många är nya - super det med =)

  Jag ska fundera vidare på att lösenordsskydda vissa inlägg så småningom, men då kommer det ett särskilt inlägg om det, så får ni som är intresserade möjlighet att höra av er.

  Om det är någon där ute som läser regelbundet men som inte har lämnat en kommentar skulle det göra mig jätteglad om ni ville skriva några ord.

  Kram från mig

  SvaraRadera
 19. Hej! Jag hittade din blogg via familjeliv ett dag sedan, en tråd om Lennart B. Tyvärr delar vi en historian om mf. Men 2012 föll alla bitar på plats för oss och vi blev föräldrar genom adoption! Tyvärr kan även adoption vara ett långdragen process, till slut blev det ett helt annat land än vi hade tänkt från början, men mer rätt hade det inte kunde bli =) Jag hoppas verkligen att ert barn kommer snart till er, på det ena eller andra sätt. //Carina

  SvaraRadera