fredag 24 februari 2012

Ett besök i helvetet

Skulle köpa present till vännens ettåring idag, vilket innebar många besök i olika affärer för barngrejer. Efter att ha letat i några butiker som kändes relativt "säkra" utan att hitta vas jag letade efter gav jag upp.

Jag bet ihop, samlade allt mod jag kunde o styrde stegen mot helvetet. Lejonkulan. Getingbot. Fiendeland.Kalla det vad du vill.

Mot Barnvagncentralen!

Tusan vad jobbigt det var, o så ont det gjorde! Men det gick. Hittade presenter, höll upp dörrar för massor av föräldrar med barnvagn, gravidmagar mm. Bet ihop, betalade o såg glad ut. Som final tvingade jag mig själv med att gå ett varv i butiken o kika på alla vagnar. Ett mantra per barnvagn: en sån ska jag ha när vi får barn, eller en sån... Upprepa upprepa upprepa mantrat tills det blir en sanning; Vi ska ha barn. Vi ska ha barn. Vi ska ha barn.

Knäpp?


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Ja ja ja! Ni ska ha barn! Och nej du är inte knäpp! Det är nog det där sakerna som gör att du inte blir knäpp i slutändan - vågar möta det jobbiga! Kram på dig fina.

    SvaraRadera
  2. Klart du ska titta på barnvagnar. Jag kan spendera massor med tid på att drömma mig bort på massor med hemsidor fulla av barnsaker. Det är drömmarna och fokusering framåt som gör att man kan ta sig vidare.

    SvaraRadera