onsdag 29 februari 2012

Frågor?

Ok, vi gör ett test... Inspirerad av en annan bloggerska, tänkte jag se om det är någon som läser det här som vill passa på att ställa några frågor till mig? Jag har ingen aning om vilka eller hur många ni är, kanske ingen alls... Men jag ser ju på statistiken att det finns läsare, jättekul! Så HELT omöjligt att få någon fråga borde det väl inte va? ;)

7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jag kom på några fler frågor så jag gör en ny kommentar istället: Hur länge har du velat ha barn?
  Om du fick välja, önskar du dig en son eller dotter?
  Har ni funderat på bebisnamn? Har du/ni någon favorit?
  När började du rida?
  Hur många bebiskläder har du hunnit köpa på dig med åren?
  Om du inte haft svårt att bli gravid, hur många barn hade du haft nu då tror du?
  Vad gör du helst en ledig dag?
  Så, det var ju några frågor att besvara i alla fall :-)
  Vilken är din favoritårstid?

  SvaraRadera
 3. Vad kul med så många frågor, tack! =)

  Jag har velat ha barn hela livet. Träffade min man när jag var 24, så då blev det mer aktuellt. Vi väntade dock några år innan dess att vi började försöka, och nu har vi kämpat i över 2.5 år...

  Jag varken kan eller vill välja, är så tacksam över om vi alls får ett barn, könet spelar absolut ingen roll.

  Vi har våra namn färdiga! ;-) Sen får vi väl se om de passar eller ej..

  Jag började rida redan i lågstadiet, fortsatte genom tonåren och slutade sedan i nian. Blev för mycket med skolan och andra hobbies då. Höll helt upp med ridningen i många år, och började igen för några år sedan, skakigt! Men vad kul det är! Har dock ingen egen häst, utan rider hos en vän =)

  Jag har kollat på många bebiskläder, och andra barnprylar, men har inte köpt en enda sak. För mig skulle det kännas jättejobbigt att ha bebisgrejer liggande här hemma och bara vänta... Däremot köpte jag förra veckan en barnmatstol att ha när alla vänner med småbarn kommer på besök, inte lika jobbigt däremot.

  Om vi hade haft lättare att få barn tror jag att vi hade haft ett och ett syskon i magen. Vi vill gärna ha 2, men är tacksamma för en med.

  En ledig dag sover jag ut, äter en lång söndagsfrukost, kollar lite på morgon-TV i soffan med hund och man, och sedan gärna en promenad i solen. Pysslar lite hemma, och hittar på något kul med ett par vänner på kvällen.

  Jag är en sån som tycker att alla årstider har sin charm, älskar vintern för dess snö, våren för allt hopp om livet igen, sommaren för allt utom mygg och broms, och hösten för den klara luften och de fina färgerna. Men just nu är nog våren en favorit =)

  SvaraRadera
 4. Här kommer lite fler frågor ;-)
  I en kommentar hos mig skrev du att adoption finns i era tankar, är det just i tankarna, eller står ni i kö i någon organisation? Har ni funderat på länder?
  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 5. Kul att du kikade tillbaka =)

  Jag har alltid sett adoption som en annan väg till vårt barn, om du förstår. Tyvärr är inte mannen helt på samma plats som mig, ännu, han är mer inriktad på att ta var sak för sig, så fullt fokus på IVF nu. Jag känner mig stressad då jag vet hur långa kötiderna är för adoption. Så efter några diskussioner har jag fått "lov" att ställa oss på kö hos en organisation, skönt!

  MEN, nu när jag har kommit hit kommer jag inte vidare. Jag har ingen aning om vilken organisation vi ska välja. Hade varit toppen att kunna köa till flera, men det blir ju en del pengar.. Länder är ännu svårare!

  Så jag vet inte, några tips? Vet att du är anonym i din blogg, och har väl inte heller avslöjat vilket land ni adopterat från? Men du har kanske tips om en bra organisation?

  SvaraRadera
 6. Hej igen! Ja, det där med organisationer.... Vi tyckte det var svårt att veta vilken vi skulle välja. Men vi ringde runt och gick på magkänslan, bemötande och så. Utifrån det valde vi BFA, sen valde vi en stor också för att "gardera" oss. Men det är genom BFA vi har adopterat. Vill du fråga mer om det får du gärna maila mig!
  Tack för svaren ;)!

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för ditt svar! Har precis beställt lite info-material från BFA, men kikar på AC med...

  SvaraRadera