fredag 18 maj 2012

Ständigt olika besked....

Har ringt ett flertal gånger till SU den senaste tiden, för att få ny ordination inför nästa Ivf, samt kanske kanske en tidigare tid... Men varje gång får jag nya besked, senast i dag fick jag höra att de inte har hunnit kika på mig ännu, så inget besked om ordination och där med ingen chans till ny planering... Fanns inga lediga tider ändå... Tycker att det är jobbigt att den ena barnmorskan säger att man ska ringa en viss dag för besked, och när man gör det, efter att ha stått i telefonkö i en halv evighet, får man vara till svar att ringa en annan dag längre fram.. Förra gången var det ring om några dagar, nu om 2 veckor... Känns det bra att det blir längre och längre bort? Borde väl vara tvärt om? Oktober är sjukt långt bort! :(

2 kommentarer:

 1. Ja åh jag hatar all väntan. Det känns som om man alltid väntar på något. Telefontider, köer. Är det inte ägglossning, så är det testdagar och är det inte det så väntar man på mensen. När man väl har plussat väntar man på mf, men när mf inte kommer, då vill man ha ut ungen så man vet att allting slutar bra. Jag tror inte ni behöver vänta till oktober innan det tar sig för er, jag hoppas iaf att det ska ta sig av sig självt innan dess!! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väntan ja... Bra kombo med mitt dåliga tålamod.... Hoppas med vi inte behöver vänta tills oktober, det är sååå långt borta!

   Kram på dig vännen

   Radera