tisdag 8 maj 2012

Tappat hoppet?

Blir så frustrerad och less på mig själv! Känner mig inte det minsta hoppfull inför att bli gravid. Inte den här gången med hormoner och sprutor, inte spontant fram till oktober, inte genom Ivf i oktober.. Inte alls...

Det känns bara hopplöst och svart.

Funderar på om en släng av barnlöshets-depression lurar bakom hörnet.

Ledsen också över att några nära vänner har det riktigt tufft nu, på olika sätt. Blir ledsen för deras skull, att livet ska vara så orättvist! Och över att jag just nu varken tycks ha ork eller förmåga att glädjas över det som är positivt i mitt liv.

Kanske är det PMS på ingång. Hoppas inte! Kanske i stället en depression? Hoppas inte det heller...


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Det är tufft. Man är ledsen. Det ÄR inte konstigt. I bland vill man prata så att alla blir helt knäppa på en och i bland vill man inte behöva säga eller höra ett ord. Men det ÄR okej!

  Jag förstår att det är jätte tufft. Men låt det vara det. Låt det kännas hopplöst. Både du och jag vet att hoppet kommer tillbaka. Till och med när man inte vill hoppas.

  Stor kram till dig!
  Ta hand om dig själv nu och försök (lättare sagt än gjort) att göra något roligt eller trevligt med din man. Även om det resulterar i mycket prat under själva aktiviteten så kan livet, för någon sekund i alla fall, kännas fantastiskt igen.

  http://bonusmamman.bloggo.nu/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar! Jag behöver nog lite pepp och hopp som det är nu, för jag är helt dränerad på det själv..

   Kram

   Radera
 2. Det är så tråkigt att det ska vara så förbaskat svårt att få det där efterlängtade plusset, det där efterlängtade barnet. Hur mycket ska man behöva gå igenom egentligen? Jag förstår att det känns hopplöst nu men det är precis som Anonym skriver, hoppet kommer att komma tillbaka, men man får tillåta sig själv att falla ner emellanåt - för att orka, för att samla kraft. Jag vill blåsa en massa kraft och omtanke åt ditt håll nu - det blåser bra här nu så jag hoppas det kommer fram snabbt! :-)
  Stor kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina vännen för din kommentar! Blåser mycket här med, ska tänka på det du skrev när jag går ut med hunden i kväll. När vinden träffar mitt ansikte är det ditt hopp som har nått mig <3

   Radera