torsdag 19 maj 2011

Dags för fler tester..


Mitt TSH- värde (Sköldkörteln) hade stigit en del visade det sig vid senaste provet, så häromdan var jag hos gyn för omprov. Passade även på att fråga om endometrios.. Sköterskan tyckte jag skulle prata med läkaren om detta vid nästa besök. Hon sa också att om det är mkt bör man se det på ett ul, o såna har jag ju gjort flera st.. I och för sig inte just för att kolla efter endo, men.. Vore skönt om det inte va endo, men tycker att många symptom tyder på det :(

Så nytt blodprov är taget, kämpar på med metforminet, har gått upp till 3 tabletter om dagen nu, märker inte så mkt av det, men de jobbigaste biverkningarna har klingat av, skönt!!

Nästa besök hos gyn är i juni, ska ringa o boka tid nästa gång mensen kommer, om den kommer som sköterskan sa ;) då ska svaren på tsh ha kommit, o förhoppningsvis kan jag få lite hormontabletter för att sätta fart på äl..

Fick också en remiss med tillhörande burk o instruktion till sambon, det är äntligen dags för test av simmarna! Instruktionerna är kul att läsa, provet tas genom masturbation, inom parantes anges: Egna åtgärder. Hahaha!! Undrar över om många förvirrade o kanske hoppfulla män har gjort sjukvården tvingade att vara så precisa.. ;)

Så, nya tester, fler piller, mer utredningar.. Vägen till ett barn känns lång, o tyvärr mycket osäker..- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar