torsdag 7 februari 2013

Tiden går - och ett slags jubileum

I vår har jag och mannen varit tillsammans i nio år. Det har varit nio helt fantastiska år, men också med tunga bitar. Insåg i dag att i drygt hälften av den tid vi varit tillsammans har vi försökt få barn. Det är inte klokt egentligen! Är så himla glad och tacksam över att vi fortfarande är tillsammans, att det vi har tvingats gå igenom har gjort oss starkare och fört oss närmre varann i stället för tvärt om. Det är tyvärr inte ovanligt att par som drabbas av ofrivillig barnlöshet också drabbas av att relationen får ta så mycket stryk att inget längre finns kvar. Det är så sorgligt och något jag har varit enormt rädd ska hända även oss.

I kväll kommer mannen hem, han har varit i storstaden några dagar på kurs. Under tiden har jag verkligen hunnit längta efter honom, ser fram emot att hämta honom på stationen om några timmar.

Som jag älskar honom <3

6 kommentarer:

 1. Hej! Grattis till er, ert förhållande och att ni har vuxit er starka tillsammans. Jag och min man har varit tillsammans nu i 13 år och av de åren så har vi nog försökt att få barn i 9. Helt galet när man tänker efter sådär.

  Tack för ditt fina meddelande inne hos mig och för dina tankar. Jag blir innerligt glad ska du veta. Tyvärr var det inte vi denna gången, men via en fb-grupp har jag fått veta vilka de lyckliga är och å, så underbart. Så ja, det är så skönt att veta att det rör på sig och att det förhoppningsvis även är ett steg närmre för oss.

  Fortsätt att ta hand om varandra och lycka till med allt.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar! Jag fortsätter hålla tummarna!

   Kram

   Radera
 2. Grattis på er dag! :)
  Kram
  Libra

  SvaraRadera