lördag 2 februari 2013

En fantastisk dag!

Har jag haft i dag! Adoptionscentrum och FFIA ordnade en dag i Jönköping om barnlöshet och adoption. Då mannen hade förhinder drog jag med fina syster i stället, den blivande mostern liksom =)

Och vilken dag vi fick! Föreläsarna kom med olika budskap och från olika bakgrunder, mest kända för mig var Klara Zimmergren och Anna Mannheimer, som båda adopterat sina små. Alla jag pratade med var varma, trevliga och välkomnande, och de berättade gärna om sina egna erfarenheter av adoption.

Jag känner mig alldeles.... Tankarna snurrar i huvudet, det är fullt av alla intryck. Men - jag vill hemskt gärna adoptera!! =)

Och i morgon är det dags för den första dagen av föräldrautbildning, en hel helg i adoptionens tecken, det ni!

5 kommentarer:

 1. Vilken bra grej med ett sånt anordnande!
  Härligt att du verkar ha en sån skön inställning till adoption. Jag är väldigt öppen för det men jag har en sån enorm längtan efter att få vara gravid.. Hade det inte varit för det så hade nog adoption gått före IVF faktiskt. Kramar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var kanon! Jag har kännt den längtan jag med, men alla missfall har satt sina spår, nu vill jag bara ha ett barn.. Men det kommer att vara en liten sorg att bära med mig länge att inte få vara "riktigt" gravid, känna sparkar, förlossningen och det. Men det är också en sån liten del om man tänker på resten av tiden med barnet! En större sorg kommer att vara att inte kunna veta vad barnet har varit med om tidigare, hur den har haft det, vem den liknade när den föddes, hur kvinnan som bar barnet i sin mage mådde,,,, allt det som våra mammor kan berätta för oss....

   Sorry, bara mina tankar.. kram

   Radera
 2. Åh vad roligt att du (och moster-to-be) var med! Jag blev alldeles rysig bara av att läsa programmet. Skulle gärna ha varit med. Eller anordna något liknande i framtiden.
  Jag gläds med dig åt det som snurrar! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gläds med mig! Det var en kanondag, mer sånt! Hojta om du ordnar, men jag misstänker att det blir lite långt för mig att åka...

   Radera
 3. Hej! jag och min man var också på den dagen. Kul att hitta din blogg. Läser man många bloggar så hittar man många i samma situation och världen är inte så stor då. Vilken föreläsare gillade du bäst? Kram!

  SvaraRadera