tisdag 27 september 2011

Jag saknar ord!

Vet inte vad jag ska skriva... I dag testade jag mig med ett gravtest, hade gått 2 dagar över tiden och tänkte att det var lika bra att få testandet och besvikelsen överstökad... Hade inget hopp om något positivt resultat!

Redan när jag blöter det första, billiga testet (testlagrets sticka) anar jag skuggan. Men då jag så många gånger tidigare sett en skugga som inte funnits där slog jag bort blicken. Insåg efter några minuter att det fanns ett streck där, ett extra, underbart, vackert och starkt streck där som inte brukar dyka upp annars!!

Jag hade redan klämt ur mig mina sista droppar kiss för att testa med det första, men ville såklart bekräfta vad jag såg med ett "fin-test", ett CB. Så fick krama ur urinblåsan lite till, tillräckligt för att kunna testa igen..

Så nu sitter jag här, med ett test med 2 fina röda streck på, och ett annat med ett vackert blått +

Är jag glad? Ja, lite... Är jag rädd? Skräckslagen, vill vill vill inte börja blöda! Vill vill vill att vårt lilla efterlängtade och älskade mirakel ska stanna hos oss! Snälla!!!

Håll tummarna är ni fina!

1 kommentar:

  1. Jag är så glad och lycklig för din skull. Du är verkligen VÄRD det här. Önskar dej all lycka till som bara går. Äntligen är det din tur, efter så många års väntan och längtan! Du kommer äntligen bli mamma!!!

    Miljoner kramar till dej, min älskade syster.

    SvaraRadera