fredag 9 september 2011

Graviditetsbeskeden haglar in

Men här är det lika tomt som vanligt! Hur kan det ens vara möjligt?

Pratade med en vän i dag, som i förbigående pratade om havandeskapspenning och liknande. Frågade då rakt ut om de väntade barn igen. Så var det, dottern ska bli storasyster i vår. Så klart!

Finns ju bara en sak att säga, GRATTIS, vad KUL!
Och det är det ju! Såklart..

Men ändå så otrolig jäkla skitjobbigt!!!

I kompisgänget där ovanstående par ingår är vi tre par som umgås. Detta par väntar sitt andra barn, det andra paret sitt första. O bebisarna väntas födas nästan samma dag! Såklart..

Jätteroligt, jättejobbigt!

Jag avslutade telefonsamtalet med en lögn, skyllde på att jag var tvungen att gå ut med hunden. I stället gick jag in på toa och började storgråta. O sambokärleken, som alltid kan trösta, är inte hemma. Såklart. Han är borta hela helgen, så jag blir ensam med mina tankar och min sorg, risken för att jag gräver ner mig ett par meter under jorden är ganska stor.

Ska till Gekås i morgon med en vän, ska handla lite inför bröllopet. Men tror att det jag mest kommer att lägga märke till är alla gravidmagar och nyfödda bebisar som brukar vimla där.

Så klart...

2 kommentarer:

  1. Åh, jag känner verkligen igen mig. Det har dykt upp några gravidbesked runtomkring oss också, senast i fredags. En vän som blev gravid på första försöket! Vilket hon även blev med nr ett...suck!
    Ja, givetvis är jag glad för henne men ledsen för oss...

    SvaraRadera
  2. Ja det är jobbiga känslor det där! Man är ju glad för sin väns skull, så klart, men blir så jobbigt för ens egen skull. Önskar dig lycka till och hoppas att du snart är gravid!

    SvaraRadera