fredag 9 september 2011

Dubbeldos pergo följt av vul

Var hos dr i torsdags, för att kolla om pergotimen verkar göra sitt jobb. En äggblåsa syntes, som han trodde skulle släppa inom ett par dagar. Ingen överstimulerning alltså.

Dr rekommenderade samlag under fredagen. Svårt, sa jag, då sambokärleken är borta till på söndag. Dr föreslog att jag skulle åka till sambon för en liten romantisk visit. Svårt, då jag inte ens vet var han är!

Ja då är det svårt att göra barn, svarade dr.. Gick därifrån totaltdepp. Dr trodde att det här kunde vara ett bra ägg, o att det inte hjälpte med att vi hade "samvaro" i torsdags morse eller att vi kan ha det på söndag em. Depp, depp, depp!

Men inget utslag än på äl-testet iaf, så kanske vi hinner på söndag?

2 kommentarer:

 1. Nej vad trist att ni inte hinner med att sexa till det.
  Jag och min sambo står ofta inför samma dilemma men då ar jag möjligheten att åka till honom. Men det är rätt jobbigt eftersom det är 20 mil bort och det är slitigt när man har jobbat och ska upp tidigt för att jobba dagen efter =/

  SvaraRadera
 2. Nej, än så länge är vi inte i ivf-svängen. Det dröjer npg ett tag. Jag tror vår läkare vill att vi provar sprutor först eller nått sånt. Jag har ett pergoförsök kvar sen får vi se hur det blir :)

  Grattis till att ni också ska gifta er!
  Blir det stort bröllop?

  SvaraRadera