lördag 6 augusti 2011

Onödigt ont!

Jag har de senaste åren haft mycket problem med mensvärk. Jag får oftast vara hemma en dag eller två från jobbet, och har fått lite starkare smärtstillande tabletter som hjälp. I dag var det dags igen. Hade fått med mig kärleken till shoppingcentret, (det är inte ofta så det gäller att passa på!) o strax efter att vi kom dit känner jag hur värken tilltar. Han iaf springa in på apoteket och köpa lite nödvändigheter, nya multivitaminpiller till sambon (zink är viktigt!) och barnalbyl till mig, ska testa detta denna månaden... Sen var det dags att åka hem. Slängde i mig en alvedon och en ipren i bilen, dumt! Då kan jag ju inte ta mina sköna starka tabletter - men jag fegar ofta ur och vågar inte ta de starka.

Ont ont ont i bilen på vägen hem, pustar och stånkar, vrider mig som en mask och ber till en gud jag inte tror på att snälla snällla låt mig inte kräkas i bilen eller tvingas stanna på motorvägen!

Hem, soffan, viloläge, upp och gå, vagga som en anka, gnälla som ett barn, allt för att få de värsta krämporna att släppa.

Timmar senare är det över, för den här gången...

Tycker att mensvärk är ett så otroligt idiotiskt påfund! Vill ju inget annat än att få bli gravid, blir ledsen och frustrerad varje gång mensen kommer, kan jag då inte iallafall få slippa att ha ont!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar