torsdag 7 mars 2013

Det finns en bok...

Vill börja med att tacka alla er läsare som lämnade en kommentar med en liten presentation om er själva som svar på ett av mina tidigare inlägg. Tack, det var jättekul att få lite mer koll på vilka ni är! =)

Ni som har e-postat mig om lösenord, det kommer svar inom kort till några av er (ni andra, jag är ledsen, men ni får hålla er till de öppna inläggen, som kommer vara i majoritet. Som ni säkert förstår, vi står under en pågående adoptionsutredning, och jag vill därför känna mig trygg med vilka som läser de mer känsliga inläggen, att vilja läsa endast pga nyfikenhet ger mig inte den tryggheten tyvärr)

Nu till det viktigaste... Det finns en bok jag läste för ett tag sedan. Det är en varm, gripande och kärleksfull roman. Är du själv i en liknande situation som min har boken hög igenkänningsfaktor. Har du någon i din närhet som har svårt att få barn kan boken ge dig en djupare insikt om den värld vi så många tvingas leva i. Eller - om du bara är nyfiken på hur "vi andra" har det, vi som har svårt att få våra små, läs den! Vem du än är har jag svårt att tro att du skulle ångra dig. Så, av hela mitt hjärta rekommenderar jag den här boken.

Missa inte att författaren själv finns i bloggvärlden! Hennes blogg hittar du här.

3 kommentarer:

 1. Fantastiska du! Tack för detta otroligt generösa inlägg som fyller hjärtat med glädje! Stor kram och allt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. =) Jag tänkte faktiskt skriva det här inlägget redan för några dagar sedan, men hann inte innan du skrev om din bok... Så - det peppade mig ännu mer, jag är så tacksam över din bok Cecilia att du anar inte. Och önskar att fler kan hitta styrka i den!

   Många kramar

   Radera
  2. Som det gläder mig! Att jag själv och dina läsare får höra det om Väntrum förstås, men också att den har hjälpt dig. Kram!

   Radera